Toimitusehdot ja rekisteriseloste

Verkkokaupan sopimusehdot

Voimassa 1.9.2017 alkaen

Verkkokauppa

Rilassante Designs (Y-tunnus 1823975-7 Pyhäranta 7 D, 33230 TAMPERE p. 0400-508208, info@jattineulepeitto.fi) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksaminen tapahtuu tilauksen jälkeen sähköpostiisi saapuvalla laskulla. Lasku  lähetetään yhden arkipäivän sisällä tilauksesta.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme paketit postiin tai smartpostiin.

Toimitusaika

Kaikki tuotteet valmistetaan tilauksesta mittatilauksena asiakkaalle. Lähetämme tuotteet 1-2 arkipäivässä niiden valmistuttua.  Ilmoitamme asiakkaalle mikäli ruuhkan vuoksi tilauksen teko ja lähetys viivästyy. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Kaikki tuotteemme ovat Suomessa käsintehtyjä, joten huomioithan, että poikkeavuutta tuotekuvan ja valmiin tuotteen välillä voi olla. Kaikki tuotteet valmistetaan mittatilaustuotteina asiakkaan toiveen mukaisesti. Täten tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus, mikäli tuote on viallinen tai ei vastaa tilaamaasi tuotetta (esim. väri poikkeaa huomattavasti tilatusta, kuten musta vs. valkoinen). Huomaathan, että värisävyissä voi olla eroja eri lankaerissä ja näytön asetuksista johtuen. Jos olet tyytymätön tuotteeseen otathan ensin yhteyden info@jattineulepeitto.fi. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja alkuperäispakkauksessa. Mikäli tuote on selvästi viallinen, se korjataan tai korvataan uudella.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 20 euron maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä kohtuullisessa ajassa kirjallisesti info@jattineulepeitto.fi Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

 

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Rilassante Designs
Pyhäranta 7 D
33230 TAMPERE

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Rilassante Designsin henkilökunta
puhelin 0400508208
sähköposti info@jattineulepeitto.fi

REKISTERIN NIMI

Rilassante Designsin verkkokauppan asiakasrekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rilassante Designsin verkkokaupan asiakassuhteiden hoitaminen ja tilausten käsittely. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Rilassante Designsin mainontaan luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:ään. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja ei käytetä muuhun kuin Rilassante Designsin verkkokaupan toimintaan.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Suku- ja etunimi
Sähköpostiosoite
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelinnumero
Yritys

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Verkkokaupan asiakas täyttää tilauksen yhteydessä tilauksen toimittamiseen tarvittavat yhteystiedot ja hänet lisätään uusi-asiakas nimellä verkkokaupan asiakasrekisteriin.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Rilassante Designsin ulkopuolelle. Tilauksen tehneen henkilön henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin sisältämiä tietoja ei luovuteta sivullisille. ATK-pohjainen rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät vain ne henkilöt, joiden tehtäviin se kuuluu. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröidyllä on Henkilötietolain 26§:n mukaan oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja on tallennettu tietokantaan. Tarkastuspyyntö lähetetään Appasionato Designsin verkkokaupan rekisterinpitäjälle kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna. Tarkastusoikeus on maksuton kerran vuodessa toteutettuna.

KIELTO-OIKEUS JA POISTO-OIKEUS

Rekisteröidyllä on oikeus milloin tahansa kieltää Rilassante Designsin-verkkokauppaan liittyvä suoramarkkinointi ottamalla yhteyttä info@jattineulepeitto.fi. Rekisterinpitäjä poistaa tällöin kaikki rekisteröityä koskevat henkilötiedot rekisteristä. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö on tehtävä kirjallisesti ja pyynnössä on yksilöitävä korjattava tieto.