Rilassante Designs -rentouttavia hetkiä kotiisi

Rilassante = rentouttava. Koti on paikka, jossa rentoudutaan ja me Rilassante Designs:lla haluamme tehdä juuri Sinun kotiisi laadukkaita käsintehtyjä suomalaisia tekstiilejä.

Rilassante Designs on lämpöisiin ja rentouttaviin käsitöihin keskittyvä yritys. Tarkoituksemme on tuottaa asiakkaillemme hyvää ja lämpöistä mieltä kaikkina vuodenaikoina. Koko tuotevalikoimamme  on taidolla ja tunteella käsityönä Suomessa valmistettu.

Valmistamme 100%:sta luonnon- sekä kierrätysmateriaaleista torkkupeitot, päiväpeitot, sisustustyynyt, lemmikkien pedit sekä erilaiset matot ym. lämpöiset ja rentouttavat (=rilassante) sisustustuotteet.

Asiakkaitamme ovat kotitaloudet sekä sisustusalan yritykset Suomessa ja ulkomailla mm. Saksassa, Puolassa ja Ruotsissa. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Virkkaamme erilaisia mattoja laadukkaasta kotimaisesta puuvillaisesta trikookuteesta ja ontelokuteesta. Matot pysyvät hyvin ryhdissään lattialla ja ovat arvokkaan näköisiä. Erilaisia malleja löytyy niin moderniin, klassiseen kuin maalaisromanttiseenkin kotiin.

Olemme erikoistuneet ihaniin & trendikkäisiin Jättineulepeittoihin ja Jättivilla-tuotevalikoimaamme kuuluvat Jättipeittojen lisäksi Jättivilla-tyynyt ja ihanat Jättivilla-istuinaluset sekä lemmikkipedit.
Jättineulepeitot ovat upeita sisustuselementtejä ja pehmeän peiton alle on ihana käpertyä läpi vuoden.

Jättineulepeitot, Virkatut matot, Kauniit sisustustekstiilit

Moni muistaa ensimmäisen nimemme HandMadeTuulia, joka vastasi alkuperäisestä innovatiivisesta otteesta ja suunnittelusta kotimaisiin käsityötekstiileihimme. HandMadeTuulian virkatut kotimaiset sisustustekstiilit täydentyivät muutama vuosi sitten Jättivilla-tuotteilla. Jättipaksut langat ja 100% luonnonmateriaali villa kiehtoivat intohimoista käsitöiden tekijää. Tästä alkoikin valtava jättilankojen testaus. Vaikka maailmalla jättilankoja on paljonkin saatavilla, niin lankojen ominaisuuksissa sekä laadussa on erittäin suuria eroja. Kun parhaimmat materiaalit vihdoin löytyivät, olikin kiehtovaa suunnitella ja työstää uusia moderneja sisustustuotteita laadukkaasta puhtaasta eurooppalaisesta villasta.

Toiminta ja tuotevalikoima on vuosien varrella laajentunut, joten 2018 vuoden loppupuolella tuli tahto vaihtaa yrityksen nimeksi Rilassante Designs. Rilassante on italiaa ja tarkoittaa rentouttavaa. Koti on juuri se paikka jossa rentoudutaan perheen kanssa. Meille perhe ja musiikki on yksi suurista voimavaroista ja musiikkiterminologia on suureksi osaksi italiaksi, joten siksi yrityksen nimeksi valittiin Rilassante Designs.

Kaikki taide pyrkii muistuttamaan musiikkia – niin myös käsityötaide!

Villan eettisyys, puhtaus ja turvallisuus on meille erittäin tärkeä asia.

Siksi käytämme ainoastaan 100% eurooppalaista villaa, joka on eettisesti tuotettua ja taatusti mulesing-vapaata. Langoilla on OEKO-TEX® Standard 100 – sertifikaatit, joten käyttämämme langat on tutkitusti haitta-aineettomia.

Taidolla ja tunteella neulotut Jättineulepeitot ovat silkinpehmeitä eivätkä varmasti kutita herkälläkään iholla. Villa-allergikoille on saatavilla peittoja myös puuvillasta.

Jokainen Rilassante Designs:lle suunniteltu tuote valmistetaan täysin käsityönä Suomessa.

Rilassante Designs:n kaikissa tuotteissa yhdistyy kotimaisuus, laadukas luonnonmateriaali sekä moderni ote – kuitenkin käsitöiden perinteitä kunnioittaen.

Mikäli haluat lisätietoja tuotteista, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Instatili RilassanteDesigns päivittyy ahkerasti, joten muista seurata!

Tilaa Jättineulepeittojen uutiskirje